Rozbitý displej na mobile nie je bezpečný! Toto by ste mali vedieť, ak používate mobil s prasknutým displejom

No dobre, priznajme si to, život je plný neočakávaných udalostí. Môže sa stať, že vám telefón vykĺzne z ruky a tým najmenej ideálnym spôsobom sa stretne so zemou. Lenže rozbitý displej na mobile nie je len taký nevinný zážitok. Je to vážna záležitosť, ktorá si vyžaduje vašu pozornosť a starostlivosť. Dovoľte mi prejsť niektoré dôvody, prečo by ste mali brať tento problém vážne.

1. Možné zranenia

Poškodený displej môže mať ostré hrany a trhliny, ktoré sa rozhodli, že na ňom budú vyzerať všetky štýlové. Ale buďme úprimní, nie je to najlepší módny štýl. Tieto rozbité hrany predstavujú reálnu hrozbu pre naše prstíky. Ak sa rozhodnete pokračovať v používaní mobilu s prasknutým displejom, mali by ste byť opatrní a zabrániť tomu, aby ste si týmito hranami priviedli svoju pokožku k slzám. Skúste si teda dávať pozor, aby ste si nenadobudli povestné “krvavé prsty”.

black-background-with-shattered-glass-texture copy 2

2. Poškodenie očí

Dávajte si pozor, aby sa mikročiastočky skla z vašich prstov nedostali do očí. Inak hrozí vašim očiam poškrábanie. Rovnako ak je váš displej prasknutý do takej miery, že sa z neho leskne rozbité sklo a trhliny ako pavúčiky na starej vile, nekúzlite na to svoj pohľad. Skúste sa vyhnúť priamemu pohľadu na displej a chráňte si oči pred tým, aby ste z nich urobili súčasť moderného umeleckého diela. Vaše oči vám to neskôr určite poďakujú.

3. Ďalšie poškodenie telefónu

Rozbitý displej môže mať záporný vplyv na vodeodolnosť a ochranu telefónu pred prachom a inými vonkajšími vplyvmi. Je to tak, akoby ste otvorili okno v lietadle a pravdepodobnosť toho, že tam vletí šťavnatý hmyz, sa značne zvýši. Ak teda používate telefón s rozbitým displejom, ľahšie sa do neho dostane vlhkosť, prach alebo škodlivé častice, ktoré môžu narobiť ďalšiu škodu na jeho vnútornosti. A nezabudnime na ďalšie poškodenia pri páde! Ak už máte poškodený displej a váš telefón nešťastne spadne, existuje vysoké riziko, že sa problém s displejom ešte zhorší. Trhliny sa môžu rozšíriť a môže dôjsť k ďalšiemu pokazeniu telefónu. A to znamená iba jedno – ďalšie náklady na opravu. Aby sme to zhrnuli, vaša peňaženka sa neohúri.

rozbitý displej vo vode2 copy3 copy

4. Nepraktickosť

Puknutý displej môže mať značný vplyv na vašu používateľskú skúsenosť. Sťažuje sa na čítanie textov? Navigovanie po obrazovke sa stalo nejakou záhadou? A tie bežné úkony na dotyk, ako napríklad posielanie správ, sa teraz stávajú ako plavba v neznámom vesmíre? No, všetko toto sú možné dôsledky toho puknutého displeja. A hoci môžeme obdivovať vašu odvahu a vytrvalosť, v tomto prípade by ste si radšej mali priznať, že občas je lepšie vyhľadať radu expertov a nechať si displej opraviť.

5. Vaša vizitka

Smartfóny sa stávajú súčasťou našej vizáže a hoci to možno znie povrchne, ľudia si o vás utvárajú mienku aj na základe toho, ako vyzerá váš mobil. Najmä v profesionálnom prostredí sa jeho vzhľad podieľa na energii, ktorú o sebe vysielate smerom k vašim obchodným partnerom.

Ak váš telefón trpí rozbitým displejom, možno je čas zvážiť jeho opravu alebo nákup nového. Neváhajte prísť k nám na pobočku a my vám veľmi radi pomôžeme. V pobočkách Erroru nájdete profesionálov, na ktorých sa môžete hocikedy obrátiť. Poznajú rôzne triky, ako priviesť vášho miláčika späť k životu a dať mu šancu na nový začiatok. A zabezpečia opravu či servis pre Váš smartfón, notebook, počítač či konzolu.

    Zanechaj komentár