Top netradičné príslušenstvá pre mobilné telefóny, ktoré stoja za vyskúšanie

Okrem štandardných príslušenstiev, ako sú slúchadlá alebo ochranné kryty, existuje niekoľko netradičných príslušenstiev, ktoré môžu vylepšiť vaše mobilné skúsenosti ešte viac. V tomto článku vám predstavím top netradičné príslušenstvá mobilných telefónov, ktoré vám môžu uľahčiť život a priniesť novú zábavu.

1. Mikroskopický objektív

Prvým príslušenstvom, ktoré stojí za zmienku, je mikroskopický objektív, nazývaný taktiež ako rybie oko. Tento malý objektív sa jednoducho pripojí na zadnú kameru vášho smartfónu, čím vám otvorí dvere do fascinujúceho mikroskopického sveta. Či už sa chystáte do prírody alebo sa len chcete zabaviť na vytvorenom efekte priblíženia, mikroskopický objektív vám umožní preskúmať detaily a štruktúry, ktoré by ste inak nepostrehli.

netradic-prislusenstvo2

2. Termokryt

Ďalším zaujímavým príslušenstvom je termokryt. Je to vynaliezavý typ krytu, ktorý slúži na meranie teploty a na základe toho mení svoju farbu. Jeho presné teplotné senzory vám poskytnú rýchlu a spoľahlivú informáciu napr. po vašich dotykových stopách držania telefónu. Myslím si, že týmto okolie príjemne pobavíte.

netradic-prislusenstvo3

3. Prenosný UV sterilizátor pre dezinfekciu vášho telefónu

V súčasnej dobe, keď je dôraz na hygienu a dezinfekciu neustále zvyšovaný, je tu pre vás praktické príslušenstvo v podobe prenosného UV dezinfekčného prístroja pre váš mobilný telefón. Tento malý prístroj používa UV svetlo na dezinfekciu povrchov a zariadení, čo pomáha eliminovať baktérie a vírusy. Stačí váš mobil umiestniť do prístroja na niekoľko minút a budete mať istotu, že je dezinfikovaný.

netradic-prislusenstvo4

4. Vodotesné puzdro na slúchadlá

Ak sa chystáte k vode alebo len nechcete riskovať premočenie slúchadiel za nepriaznivého počasia, toto je niečo, čo by vám nemalo chýbať. Vďaka tomuto príslušenstvu sa už nemusíte obávať, že by voda poškodila vaše slúchadlá.

netradic-prislusenstvo1

Netradičné príslušenstvo mobilných telefónov môže priniesť nové a zaujímavé funkcie do vašich rúk.

V pobočkách Erroru nájdete profesionálov, na ktorých sa môžete hocikedy obrátiť. Poznajú rôzne triky, ako opraviť rýchle vybíjanie mobilu. Zabezpečia opravu či servis pre váš mobil, notebook, počítač či konzolu.

    Zanechaj komentár