Bezdrôtové nabíjanie je dnes už štandardom - nové silikónové kryty Roar Cloud Skin

V dnešnej rýchlo sa meniacej dobe, kde telefóny, notebookypočítače sa zlepšujú raketovým tempom každým dňom, je dôležité nájsť spôsoby, ako ich udržať vždy pripravené a funkčné. Jeden z najnovších trendov, ktorý nám to umožňuje, je bezdrôtové nabíjanie, často označované ako bezkontaktné nabíjanie. A to je presne to, čo podporuje naša nová ponuka silikónových krytov pre mobily.

Ako funguje bezdrôtové nabíjanie?

Bezkontaktné nabíjanie je revolučná technológia, ktorá umožňuje bezproblémové dobíjanie vašich zariadení prostredníctvom elektromagnetickej indukcie. Ide o proces, kde sa elektrická energia prenáša medzi zariadením a nabíjacou podložkou bez potreby fyzického pripojenia káblom. Stačí len položiť váš kompatibilný smartfón alebo iné podporované zariadenie na nabíjaciu podložku, a nabíjanie sa začne automaticky.

bezdrotove-nabijanie1

Prečo je to lepšie ako nabíjanie pomocou kábla?

  1. Bleskovo rýchle nabíjanie – Moderné technológie umožňujú bezdrôtovým nabíjačkám rýchlo a efektívne dobíjať vaše zariadenia bez straty výkonu.
  1. Pohodlnosť – Už nebudete musieť zápasiť s káblami a hľadať správny spôsob, ako ich zapojiť. Stačí položiť mobil na nabíjaciu podložku a hotovo! 
  1. Minimalizácia poškodenia káblov – Bezdrôtové nabíjanie eliminuje problémy spojené s opotrebením a poškodením káblov, čo znamená dlhšiu životnosť vášho príslušenstva.
  1. Estetika – Vaše pracovné a osobné priestory budú vyzerať oveľa upravenejšie bez neustáleho zamotávania sa do káblov.
bezdrotove-nabijanie2

Kryty, ktoré podporujú bezdrôtové nabíjanie

Naša najnovšia ponuka obsahuje štýlové silikónové kryty Roar Cloud Skin, ktoré nie len chránia váš telefón, ale taktiež podporujú bezkontaktné nabíjanie. To znamená, že obaly nie je potreba odnímať z mobilu pred tým, ako smartfón dáte na bezkontaktnú nabíjačku. Dostupné sú v nádherných farbách pastelovo žltej, modrej, zelenej a ružovej, tieto kryty pridajú vášmu zariadeniu osobitý nádych štýlu.

Je to novinka, preto ak nenájdete obal na svoj typ telefónu, môžeme ho doobjednať.

Bezdrôtové nabíjanie je revolučnou technológiou, ktorá nám uľahčuje život a zabezpečuje, že naše mobilné telefóny sú vždy pripravené na akékoľvek úlohy. S novými silikónovými krytmi Roar Cloud Skin od Erroru, môžete nielen využívať výhody bezdrôtového nabíjania, ale aj zdôrazniť váš osobný štýl. Vyberte si z nášho pastelového spektra farieb a urobte si radosť s novým ošatením vášho mobilu.

bezdrotove-nabijanie3
bezdrotove-nabijanie4

V pobočkách Erroru nájdete profesionálov, na ktorých sa môžete hocikedy obrátiť. Poznajú rôzne triky, ako opraviť rýchle vybíjanie mobilu. Zabezpečia opravu či servis pre váš mobil, notebook, počítač či konzolu.

    Zanechaj komentár