Aplikácie umelej inteligencie, ktoré musíte spoznať, aby ste nezostali pozadu

Rýchla doba plná technologických pokrokov a nových šetričov času nám ukazuje, prečo je dôležité nezostať pozadu a aktívne sa zoznámiť s aplikáciami umelej inteligencie. V tomto článku vám predstavím najobľúbenejšie aplikácie umelej inteligencie (AI), ktoré vám vedia ušetriť hodiny času. ChatGPT, Midjourney a Wisecut – tieto nástroje sú jedni z mnohých príkladov toho, ako artificial intelligence preniká do našich každodenných životov a mení ich k lepšiemu, rýchlejšiemu a efektívnejšiemu.

1. ChatGPT – Generátor textu

ChatGPT je revolučný jazykový model vyvinutý OpenAI. Tento model je viac než len nástroj na generovanie textu – je to virtuálny spoločník, ktorý rozumie vašim otázkam a inštrukciám a poskytuje vám odpovede, vysvetlenia a veľa ďalších možností. Na základe obrovského množstva textových dát je ChatGPT schopný zachytiť jazyk a kontext, čo mu umožňuje komunikovať s vami takmer ako reálna osoba.

Nezáleží na tom, či potrebujete rýchlu odpoveď na otázku, zaujímavý text pre váš projekt alebo jednoducho chcete komunikovať s nástrojom, ktorý dokáže textovo komunikovať tak, že to bude znieť prirodzene. ChatGPT je tu pre vás, aby vám pomohol získať želané výsledky rýchlo a jednoducho.

aplikacie-ai1

2. Midjourney – Generátor obrázkov

Midjourney je pôsobivý projekt, ktorý spojuje umeleckú predstavivosťumelou inteligenciou. Tento nástroj umožňuje generovať vizuálne umenie na základe textových popisov, čo otvára nové možnosti pre tvorbu a inovácie. Zadajte textový popis do nástroja a sledujte, ako sa vaše slová premenia na fascinujúce vizuálne diela.

Obrázky, ktoré sú generované, majú vysokú kvalitu, čo viedlo k diskusiám o budúcnosti umenia a férovosti. Niektorí užívatelia dokonca využili vytvorené obrázky v súťažiach a získali víťazstvo. Avšak je potrebné zmieniť, že bezplatní používatelia Midjourney nemajú oprávnenie využívať generované obrázky komerčne.

aplikacie-ai2
aplikacie-ai3

3. Wisecut – Automatické strihanie videí

Wisecut je skvelým nástrojom, vďaka ktorému máte schopnosť jednoducho transformovať vaše dlhé hovoriace videá na úžasné krátke klipy, ktoré efektívnejšie chytia pozornosť. S jeho pomocou môžete pridať hudbu či titulky a nechať automaticky upraviť záber videa.

Výsledné krátke videá sú optimalizované pre platformy ako YouTube Shorts, TikTok, Instagram Reels a dokonca aj na použitie v rámci reklám na sociálnych médiach. Wisecut vám tak umožní efektívne využiť potenciál týchto populárnych platformách na zdieľanie obsahu a zároveň oslovovať širšie publikum prostredníctvom strhujúcich krátkych klipov. To isté video, ktoré by ste predtým strihali dlhé hodiny, dnes zvládne Wisecut automaticky vystrihať do pár minút.

Aplikácie založené na umelej inteligencii (AI), ako ChatGPT, Midjourney či Wisecut nám ukazujú, akým smerom sa ubíja technologický vývoj. Tieto nástroje nám poskytujú nové spôsoby komunikácie, tvorby a zdieľania obsahu. Bez ohľadu na to, či ide o text, obrázky alebo videá, artificial intelligence nám otvára dvere k nekonečným možnostiam. Ak sa chcete priblížiť k tomuto rýchlo sa meniacemu digitálnemu svetu a byť o krok napred pred konkurenciou, určite si tieto aplikácie vyskúšajte. Nezabudnite, že svet umelej inteligencie nám prináša nové príležitosti – nezmeškajte ich!

aplikacie-ai4

V pobočkách Erroru nájdete profesionálov, na ktorých sa môžete hocikedy obrátiť. Poznajú rôzne triky, ako opraviť rýchle vybíjanie mobilu. Zabezpečia opravu či servis pre váš mobil, notebook, počítač či konzolu.

    Zanechaj komentár